Klik op de onderstaande agendapunten of workshops om ze te lezen. De punten klappen automatisch open zodra u er een selecteert.

Workshops & agenda:

Cursus REIKI TERA-MAI II

Deze cursus is het vervolg op Reiki I.
Door de initiatie op enkele chakra's meer dan bij Reiki I, wordt de Reiki-energie geïntensiveerd en uw gevoeligheid daarin vergroot.

De Tweede Graad Reiki werkt op het psychisch-emotionele vlak.
Bij deze initiatie ligt grote nadruk op het aanpassen van het eterische lichaam. Bovendien wordt in deze fase grote invloed uitgeoefend op het derde oog ofwel het zesde chakra, Hierdoor kunnen de intuïtieve vermogens van de cursist aanzienlijk toenemen.

Door de verhoogde energie-vibratie in ons geneeskanaal en al onze energielichamen, alsmede door de toepassing van de symbolen, stroomt Reikikracht aanzienlijk geconcentreerder door het Reikikanaal.

De initiatie in Reiki Tera-Mai II houdt in dat u werkt met blauwe energie van Moeder Aarde en de gouden energie van het element Aarde. Deze twee verbinden zich ook in een zuil van energie van groen licht. 
In deze cursus ontvangt u:
• Drie traditionele symbolen inclusief een aanvulling.
• Twee specifieke Tera-Mai™-symbolen.
• Zeven universele symbolen.
• Door te oefenen leert u te werken met deze symbolen.
• De symbolen kunnen bij directe behandeling als bij behandeling op afstand worden gebruikt
   in zowel het verleden, het heden als in de toekomst. 
• Je leert hoe je een "afstandsbehandeling" aan iemand kunt geven, waarbij de plaats, tijd en           afstand niet van belang zijn
• Je leert werken met problemen uit het verleden, het nu en die van de toekomst.

Na elke Reiki-inwijding volgt een periode van 21 dagen zelfbehandeling, waarin de chakra's worden gereinigd. U krijgt de mogelijkheid om te werken aan uw persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Tarief:
300,00


« terug naar het overzicht

Agenda:


Cursus Reiki Tera Mai I: