Skip to content
Linda - Blauw

Ik ben Linda Stapel en ik heb jaren in de reiswereld gewerkt en daarnaast had ik mijn eigen schoonheidssalon ‘Djua’. Doordat ik geen kinderen kon krijgen is mijn zoektocht naar mijzelf rond mijn 28ste jaar begonnen. Om dit trauma te verwerken ben ik vanaf 1994 diverse opleidingen, workshops en cursussen gaan volgen.

In 1999 heb ik mijn praktijk AngelSource opgericht. Door mijn verlangen naar Zelfrealisatie ben ik in mijzelf blijven investeren en steeds bewuster geworden. In september 2017 heb ik mijn droom gevolgd door samen met mijn man per zeilboot over de Atlantische oceaan naar de Caraïben te varen. We hebben daar 3 jaar rondgevaren. Het zeilen heeft mij veel rust, natuurbewustzijn en overgave gebracht en dit geef ik door in mijn werk.

Door mijn jarenlange opleidingen, workshops en levenservaringen heb ik de mogelijkheid opgebouwd jou een op maat gemaakte puzzel aan te bieden. Ik verbind de aardse tools met mijn kosmische kwaliteiten. Met behulp van diversen coaching technieken en het stellen van de juiste vragen nodig ik jou uit de antwoorden en inzichten in jezelf te vinden. Ik gebruik mijn derde oog om je te ondersteunen in jouw weg naar heelheid, rust en balans.

Opleidingen:

NLP master coach
3 jaar Kinder- jeugdtherapie
3 jaar Jungiaanse psychologie
2 jaar Geweldloos Communiceren
1 jaar Familie-opstellingen
EMDR coach
2 jaar Astrologie
1 jaar Mythologie
4 jaar Master healer- en reader coach, Aarde healer-sjamaan, Kristalmaster en Zelfrealisatie healer reader.

Tevens ben ik Reiki master en heb ik de laatste 25 jaar een groot aantal verdiepende spirituele, aardse-en creatieve opleidingen gedaan.